Holistische Therapeutische massage

Hierbij wordt de therapeutische massage aangevuld met kosmische dag healing. De healing en de massage versterken elkaar. De massage werkt op het fysieke aspect van de klacht, de healing op het emotionele, mentale en energetische aspect. Het zelfhelende vermogen wordt door deze massage sterk gestimuleerd.

Doordat de holistische therapeutische massage op alle aspecten van ons zijn werkt kun je beter de oorzaak van de klacht ontdekken. Een klacht heeft je altijd iets te vertellen. Vaak zit er achter een lichamelijke klacht onverwerkte emoties of verdriet. Dit zijn gevoelens die niet eerder geheel ervaren zijn en opgeslagen liggen in het lichaam.

De healing heeft een transmuterende werking. Onverwerkte emoties kunnen daardoor alsnog op een snelle wijze worden opgelost. Soms komen deze emoties tijdens de behandeling omhoog en soms merkt men er niet veel van.

Gevoelens die horen bij de ontwikkeling waar je op dit moment door heen gaat mogen niet worden getransmuteerd. Wel kun je dan een beter beeld krijgen van wat deze gevoelens je te zeggen hebben en kun je er beter mee om leren gaan. De meeste mensen ervaren direct een verruiming en verlichting van de klachten.

Adres

Van Riebeeckstraat 4
Bussum

Open

Op afspraak
Tel: 06-55944222

Copyright ©