Basisoefening 1 is de eerste Wholistische bewegingsoefening die ontwikkeld is door het Wholism Project. Het is een heel fijne combinatie van bewegen en voelen.

Wholistische bewegingsoefeningen:

  • versterken het contact met je lichaam en je gevoel
  • werken ontwikkeling bevorderend
  • helpen je om vastgezette gevoelens weer los te maken en te verwerken
  • werken vitaliserend, laten je energie beter stromen
  • versnellen je stofwisseling, waardoor je desgewenst gewicht kunt verliezen
  • maken je lichaam soepeler en versterken je spieren
  • werken transmuterend

Met Basisoefening 1 komen gevoelens los die je vastgezet hebt in je lichaam waarna je ze vervolgens kunt verwerken. Vastgezette gevoelens verstoppen als het ware je systeem. Door deze los te maken en te verwerken gaat je energie beter stromen.

Bij Basisoefening 1 ontstaat de lenigheid en soepelheid door een combinatie van transmuterende bewegingen en het doorvoelen van gevoelens.

Dit is een unieke combinatie die je bij geen enkele andere bewegingsoefening tegenkomt.

Basisoefening 1 is een bewegingsoefening die je thuis elke dag kunt doen nadat je de speciale Introductiedag hiervoor gevolgd hebt.

Tijdens de Introductiedag krijg je uitgebreide instructies over de werking van Basisoefening 1 en de wijze waarop je Basisoefening 1 uitvoert.

Je kunt aan de Introductiedag deelnemen als je minimaal één behandeling van het Wholism Project ontvangen hebt. De speciale impuls die je voor Basisoefening 1 ontvangt, kan anders niet in je doorwerken.

Ik heb zelf heel veel baat bij Basisoefening 1 en merk nog steeds veel vooruitgang. Mijn lichaam voelt steeds vrijer, lichter en vitaler. Het is nu een vast onderdeel van mijn dag geworden en verwonder mij nog steeds over de werking ervan.

Ik verzorg regelmatig met heel veel plezier de Introductiedagen. Het is elke keer heel indrukwekkend om te zien hoe deelnemers reageren op Basisoefening 1.

Lees meer:

Wholistische bewegingsoefeningen.

Basisoefening 1.

Introductiedag Basisoefening 1

Het is ook mogelijk om de Introductie voor Basisoefening 1 individueel te volgen in mijn praktijk. Voor meer informatie neem contact op via info@corrinegeeris.nl

Adres

Borgerstraat 251-2
Amsterdam

Open

Op afspraak
Tel: 06-55944222