Skip to main content

Energetische massage

Dit is een hele zachte massage waarbij ik mij voornamelijk richt op het energieveld. De spieren worden op een zachte manier aangeraakt waarbij de oorzaak van eventuele spanningen energetisch behandeld wordt. Hierdoor kan de spanning van binnenuit losgelaten worden. Er wordt dus geen kracht gezet en ik werk niet op een dwingende manier om spierverhardingen op te lossen.

Het zelfgenezend vermogen wordt geoptimaliseerd en het lichaamsbewustzijn vergroot. Het helpt je om uit je hoofd en in je lichaam te komen zodat je je bewuster wordt van wat er in je lichaam afspeelt.

De zenuwbanen komen zoveel mogelijk tot rust en de energiestroom wordt geoptimaliseerd en gebalanceerd. Een energetische massage voelt heel verruimend en verhelderend. Deze massage wordt gegeven zonder olie of andere tussenstof om de werking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Massageolie of massagemilk verminderd de werking van een energetische massage met maar liefst 20 tot 30%.

De behandeling is altijd maatwerk. Ik laat mij leiden door datgene wat jouw systeem aangeeft om te kunnen ontspannen en vitaler te worden.