Skip to main content

Geleide behandeling

Een Geleide behandeling is een behandeling van het Wholism Project die je in mijn praktijk kunt ontvangen.

Wat kan een Geleide behandeling voor jou doen?

Een Geleide behandeling helpt om (onbewuste) innerlijke tegenstrijdigheden op te lossen die jouw ontwikkeling tegenwerken.

Als een deel van jou door een ontwikkeling wil en een ander deel van jou dat - vanuit angst - niet wil, dan ga je moeilijker door een ontwikkeling heen. Als de angst overheerst, ga je zelfs helemaal niet door de ontwikkeling heen.

Een Geleide behandeling helpt je om die tegenstrijdigheden in jou op te lossen die jouw ontwikkeling op dat moment het meest in de weg staan. Je gaat daardoor gemakkelijker en soepeler door ontwikkelingen, zowel in de persoonlijke ontwikkelingen in jouw leven als in de ontwikkelingen van de behandelingen van het Wholism Project.

Elke Geleide behandeling die je ontvangt, zal anders zijn, omdat er elke keer andere (aspecten van) innerlijke tegenstrijdigheden opgelost kunnen worden die jouw ontwikkeling in de weg staan.

Elke Geleide behandeling is dus volkomen uniek.

Hoe wordt een Geleide behandeling gegeven?

Je ontvangt een Geleide behandeling altijd in de praktijk van een Wholistic Partner. Je ligt daarbij ontspannen op een behandeltafel. Je wordt tijdens de behandeling niet aangeraakt.

Een Geleide behandeling wordt altijd in stilte gegeven en ontvangen. Tijdens de voorbereiding van de Geleide behandeling kan wel gesproken worden.

Een Geleide behandeling duurt minimaal een half uur. Afhankelijk van de innerlijke tegenstrijdigheden die opgelost moeten worden, kan de behandeling langer duren.

Geen ervaringen delen

De Geleide behandeling kan dieper in jou doorwerken als jouw ervaringen niet verwoord worden en dus ook niet gerationaliseerd worden. Daarom is het beter om mij na het consult niet te vertellen wat je ervaren hebt tijdens de behandeling.

Tijdens de uitwerkingstijd van de behandeling is het ook beter om niet met anderen over jouw ervaringen met de Geleide behandeling te spreken.

Na de uitwerkingstijd van de behandeling, kun je wel delen wat de effecten van de Geleide behandeling zijn geweest.

Uitwerkingstijd

De uitwerkingstijd van een Geleide behandeling, dat wil zeggen de tijd waarin je veranderingen in jezelf kunt verwachten, is twee weken.

De effecten van de behandeling integreren na deze eerste twee weken nog wel een paar weken steeds verder in jouw systeem.

Zou je nog een tweede Geleide behandeling willen ontvangen, dan moet de tussentijd minimaal één maand (30 dagen) zijn.

Binnen deze minimum tussentijd van één maand is het wel mogelijk om een andere behandeling in mijn praktijk, een Aquarius Labyrint consult of een andere ontwikkelingsmogelijkheid van het Wholism Project te ontvangen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze behandeling verwijs ik je naar de tekst Geleide behandeling op de website van het Wholism Project.