Skip to main content

Corrine Geeris

Mijn naam is Corrine Geeris en ben geboren op 4 november 1971. Ik vind het fantastisch om mensen dieper in contact te brengen met hun lichaam en gevoel. Zodat ze meer in hun kracht komen te staan en hun grenzen beter kunnen voelen. Het geeft mij een enorme voldoening om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en vitaliteit van mensen op lichamelijk en geestelijk gebied. 

Sinds 2001 werk ik als therapeut in mijn praktijk. Ik begeleid mensen met het verwerken van hun gevoel en moeilijke situaties in het leven. Met het bewuster worden van henzelf en hoe zij met het leven en zichzelf omgaan.  Dit doe ik door middel van gesprekken en behandelingen.

Daarnaast geef ik al ruim 33 jaar met heel veel plezier allerlei bewegingslessen, individueel en in groepsverband. Een aantal jaar geleden heb ik mijn eigen vorm van bewegen ontwikkeld en daar is het concept Beweeg Bewust uit voortgekomen.

Vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door allerlei vormen van bewegen. Dit mondde uit in een topsportcarrière. In die tijd studeerde ik af aan het Centraal Instituut Opleiding Sportleiders, behaalde ik mijn massagediploma en richtte mijn eigen massagepraktijk op. Door mijn ervaring in de topsport, het doceren van sportlessen en het behandelen van allerlei blessures en andere lichamelijke klachten heb ik veel inzicht gekregen in het effect van bewegen op het lichaam.

Na mijn topsportcarrière ben ik met dezelfde gedrevenheid op zoek gegaan naar de zin van het leven en het effect van gebeurtenissen en gevoelens op een mens. Ik had jarenlang met veel kracht mijn gevoelens genegeerd en verdrongen. Topsport was voor mij een hele effectieve manier om dat te doen, totdat ik allerlei fysieke en emotionele klachten kreeg. Ik heb enorm veel cursussen, opleidingen en persoonlijke sessies gevolgd op het gebied van meditatie, coaching en healing om mijn gevoelens te leren aanvaarden en te verwerken. Ik richtte  mijn tweede praktijk op en ben met diverse behandeltechnieken gaan werken waaronder Reiki, Ceredwen healing, Illahinoor, Matrix energetics, EMDR, LaHoCi, Reconnective healing en Oneness Blessing. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van energetische behandelingen en heb ik zicht gekregen op het energieveld van de mens.  

In 2011 kwam ik in aanraking met het Wholism Project. De eerste behandeling maakte al gelijk veel indruk op mij. Problemen die al jaren speelde en ik maar niet doorheen kwam werden nu opgelost. Zo had ik bijv. last van ernstige slapeloosheid, had ik veel last van energieën van anderen en van straling. Door het ontvangen van behandelingen en Verbindingen kwam ik in een stroomversnelling terecht met mijn ontwikkeling en ik besloot helemaal voor deze richting te gaan.

In 2012 ben ik Partner van het Wholism Project geworden en heb ik alle behandelmethoden laten vallen die niet in lijn waren met de nieuwe tijd, de kosmische dag. Het Wholism project ontwikkelt steeds verder en ik ben heel dankbaar deze weg te mogen gaan. Steeds weer verwonder ik mij over de mogelijkheden die het te bieden heeft. Regelmatig ontvang ik veel ontwikkelingsmogelijkheden en scholing die mij enorm helpen steeds verder te ontwikkelen en steeds beter mensen te helpen bij hun ontwikkeling.

Met veel liefde, openheid en respect voor jouw eigen wensen, ontwikkeltempo en grenzen verwelkom ik jou in mijn praktijk of in de lessen Beweeg Bewust.