Corrine Geeris

corrinneMijn naam is Corrine Geeris en ben geboren op 4 november 1971. Al vanaf mijn jonge jaren ben ik gepassioneerd door allerlei vormen van bewegen. Op mijn 9 de begon ik fanatiek te sporten en dat mondde uit op een topsport carrière. Naast mijn carrière als professioneel sporter studeerde ik af aan het CIOS en deed veel scholing op het gebied van blessurepreventie, massage en voeding. Ik heb veel mensen begeleid in allerlei vormen van bewegen, zowel individueel als in groepsverband.

Aan het einde van mijn topsport carrière kreeg ik steeds meer lichamelijke klachten. Zo had ik veel last van mijn darmen en heel vaak blaasontsteking. Ik had jarenlang roofbouw gepleegd en ging dagelijks ver voorbij mijn grenzen. De medische wetenschap kon mij niet helpen. Van de vele antibioticakuren voor mijn blaasontsteking kreeg ik steeds meer last van mijn darmen en werd mijn weerstand steeds slechter. Ik ging op zoek naar een alternatieve manier en volgde veel diëten, gebruikte heel veel supplementen en kruiden en onderging allerlei lichamelijke behandelingen. Dit hielp voor een deel. Ik kwam toen bij een therapeut terecht die vertelde dat mijn klachten veroorzaakt werden door opgeslagen emoties. Als kind was ik al heel gevoelig maar wist daar geen raad mee. Ik had een manier gevonden om mijn gevoel met heel veel kracht weg te drukken. Ik werd nooit kwaad, ik ging wel sporten. Door een turbulent leven stapelden deze gevoelens steeds meer op en kon ik ze niet meer onderdrukken. Ik moest mijn gevoel wel aangaan en deze therapeut hielp mij op de goede weg. Mijn blaasontsteking kwam niet meer terug en ik was overtuigd dat dit de weg was om gezonder en gelukkiger te worden.

Na mijn topsport carrière ben ik met hetzelfde fanatisme aan mezelf gaan werken. Ik beoefende enorm veel meditatie en ontving veel energetische behandelingen. Verder deed ik veel cursussen zoals Reiki 1&2, EFT, EMDR, Bewuste natuurgeneeskunde, Lightbody, NEI, Helende reis, Cerredwen Celtic healing, Merkaba, Ilahinoor, Reconnective healing, LaHoChi, Matrix energetics, Vipassana en nog veel meer. Ik startte een praktijk waarbij ik veel van deze technieken toe kon passen in combinatie met massage.

De Oneness University heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling. In 2006 ben ik ingewijd tot Deeksha gever en ben ik door een diep persoonlijk proces gegaan tijdens een 21-daagse retraite. In 2009 ben ik teruggegaan voor een 10-daagse cursus en in 2011 voor een verdiepingsproces van vier weken. Van de Oneness University heb ik o.a. geleerd om de werkelijkheid en mijn gevoelens zoveel mogelijk aan te gaan zoals die zijn. Dit was een belangrijke basis voor de rest van mijn ontwikkeling.

In 2011 kwam ik in aanraking met het Wholism Project. De eerste behandeling maakte al gelijk veel indruk op mij. Problemen die al jaren speelde en ik maar niet doorheen kwam werden nu opgelost. Zo had ik bijv. last van ernstige slapeloosheid, had ik veel last van energieën van anderen en van straling. Door het ontvangen van behandelingen en Verbindingen kwam ik in een stroomversnelling terecht met mijn ontwikkeling en ik besloot helemaal voor deze richting te gaan.

In 2012 ben ik Partner van het Wholism Project geworden en heb ik alle behandelmethoden laten vallen die niet in lijn waren met de nieuwe tijd, de kosmische dag. Het Wholism project ontwikkelt steeds verder en ik ben heel dankbaar deze weg te mogen gaan. Steeds weer verwonder ik mij over de mogelijkheden die het te bieden heeft. Regelmatig ontvang ik veel ontwikkelingsmogelijkheden en scholing die mij enorm helpen steeds verder te ontwikkelen en steeds beter mensen te helpen bij hun ontwikkeling.

Met veel liefde, openheid en respect voor jouw eigen wensen en ontwikkeltempo verwelkom ik jou in mijn praktijk.

Adres

Van Riebeeckstraat 4
Bussum

Open

Op afspraak
Tel: 06-55944222

Copyright ©