Skip to main content

Beweeg Bewust Workshop

Deze workshop staat geheel in het teken van het loslaten van spanningen in het lichaam en het vrijer stromen van je energie.

Spanningen die je gedurende de dag opbouwt gaan ergens vastzitten in je lichaam. Je spant bijvoorbeeld je schouders de hele dag onbewust een beetje aan tijdens het werk achter de computer. Dit gebeurt vaak door een verkeerde houding maar meestal ligt de oorzaak wat dieper. Je ervaart bijvoorbeeld stress omdat er een deadline is of het werk even tegenzit. Of er speelt iets persoonlijks wat je dwars zit. Je richt je op je werk en probeert er niet aan te denken. Ondertussen zorgt het wel voor spanning in je nek. Zo bouwt vrijwel iedereen onbewust spanning op in het lichaam.

Door de oefeningen die we doen in deze workshop Beweeg Bewust kun je op een milde manier spanningen gaan loslaten. Ik begeleid je naar een zo ontspannen mogelijke staat van zijn waaruit we simpele en doeltreffende oefeningen doen die door iedereen goed te volgen zijn. Doordat de spieren op een diep niveau gaan ontspannen gaat je energie beter stromen en voel je je gelijk meer ontspannen.

Tijdens deze workshop kom je meer in je lichaam en kan je mind even tot rust komen.