Skip to main content

Healing op afstand

Deze behandeling wordt gegeven terwijl jij in je eigen vertrouwde omgeving bent. Vanuit mijn praktijk channel ik helende energieën die jou in het licht zetten. Hierdoor kunnen oude opgeslagen gevoelens letterlijk aan het licht komen zodat ze verwerkt kunnen worden.

Je kunt één of meerdere thema’s aangeven waaraan je wilt werken of je kunt het open laten. Ik zal mij dan richten op datgene wat voor jou het belangrijkste is om aan te werken. Wat je het meeste stoort in jouw ontwikkeling en jouw leven. Welk deel van jouw energieveld het meest uit balans is.

Voor deze behandeling heb ik een foto nodig waar je alleen op staat en je gezicht duidelijk op te zien is.

De behandeling bestaat uit 2 sessies van elk 30 minuten. In elke sessie werk ik met een vorm van energie die op dat moment het beste past bij het thema waar je aan wilt werken of bij het thema wat het meest aan de orde is. De sessies werken complementair aan elkaar en voor het beste resultaat worden deze vrij kort na elkaar ingepland.

Deze behandeling is ook heel geschikt voor kinderen. De behandelingen worden dan ingepland in de avond, als het kind slaapt. Zo kan het kind zich helemaal overgeven aan de helende energieën van de behandeling. Het resultaat is vaak vrij snel merkbaar aan het gedrag van het kind.