Skip to main content

Ervaringen Beweeg Bewust

Jarenlang volgde ik met plezier en grote inzet de les van Corrine. Zij ontwikkelde de les zelf. Corrine besteedt veel aandacht aan de juiste buikademhaling. Daardoor concentreerde ik mij goed op de spieren die ik bij de oefening voel. Die combinatie was en is voor mij heel verhelderend en nuttig. De oefeningen worden langzaam en met volle aandacht uitgevoerd. Het komt overeen met een meditatieoefening, waar ik voor 100% in het hier en nu kan zijn. Ook attendeert Corrine op de kunst de oefening aan te passen aan het individuele kunnen. Aan het eind van de les ben ik van top tot teen ontspannen en Zen. Het geheim? Voor 100% bij de les zijn in het hier en nu. Corrine is verhuisd en ik zal haar fysieke en mentale louterende les deerlijk missen.
Renee van A, Amsterdam

Jarenlang met veel plezier de beweeglessen gedaan bij Corrine. Een weldaad voor de kleinere spiertjes en ontspanning voor het hele lichaam. De ademhalingsoefening aan het einde van de les gaf rust en energie voor de rest van de dag.
Mario G, Amsterdam

Corrine is geweldig! Alleen al in haar aanwezigheid zijn... Door lichamelijke beweging, helende muziek en (vooral) mindfulness heeft ze mij geholpen de spanning in mijn lijf en hoofd los te laten. Telkens na een uur met haar kom ik helemaal tot rust en loop ik blij weg. Een aanrader dus!
Bastian P, Amsterdam 

Ik heb vele jaren Corrine’s lessen met veel plezier en voldoening mogen volgen. Corrine maakt je met veel bezieling bewust in je eigen bewegen en houdingen. Corrine besteed gebalanceerd veel aandacht aan je eigen mogelijkheden in het bewegen, houdingen, stretchen en jezelf zijn met aandacht voor de ongebruikelijke kleine spieren en gewrichten natuurlijk in samenwerking met de grotere spieren en gewrichten. Aan het eind van elke les voel ik mij energieker, leniger, krachtiger en rust en ontspanning in mijn ziel, wat een goed begin is voor de rest van de dag.
Jozef P, Amsterdam

Ik werd door mijn reumatoloog geadviseerd om meer te gaan bewegen omdat hij ervan overtuigd was dat dat verdere aftakeling van het bewegingsapparaat zou kunnen beperken. Dat is ook gebeurd en ik heb veel vooruitgang geboekt en heb daarom ook minder pijn. Ook ben ik veel soepeler geworden in mijn bewegingen. Corrine geeft op een verfijnde, empatische maar vooral professionele manier les. Zij helpt mij om de bewegingen zo goed mogelijk uit te voeren rekening houdend met de beperkingen van elke deelnemer. 
Mieke F, Amsterdam