Skip to main content

Ervaringen Praktijk Bussum

Ik vertrouw Corrine. Dat is bijzonder voor mij. Ze voelt veilig aan. Ik ervaar haar begeleiding als zacht, liefdevol en met een sprank levensvreugde. Na elke sessie krijg ik het gevoel dat ze te weinig geld vraagt voor hetgeen ze doet en voor een ander betekent. Ik durf mezelf bij haar te zijn. Ik voel me door haar gezien en volledig geaccepteerd als mens.
Alice van K. Amstelveen

Via een kennis op deze praktijk geattendeerd. Ik was zeer verrast met het resultaat. Corrine is een fijne en zachte behandelaar. Ik kwam met een schouderprobleem bij haar terecht. Deze is er nog wel maar er is iets wezenlijks veranderd. Ik kan veel beter met mijn klacht omgaan. En natuurlijk houd ik het bij met af en toe een bezoek aan de praktijk.
Lea S., Amsterdam

Corrine is een mooi mens, de rust die zij uitstraalt is heel fijn. Ze luistert goed waar je last van hebt. Ik had veel last aan de rechter kant van mijn heup. De pijn was niet te houden, zeurende pijn van binnenuit. Allereerst was ik naar mijn huisarts gegaan, die schreef mij pijnstillers of een prik voor. Dat wilde ik absoluut niet. Via via ben ik bij Corrine terecht gekomen. Na 2x behandelen was ik pijnvrij. Tot nu toe geen last meer gehad.
Jacklyn de J, Amsterdam

Meerdere keren heb ik voor een periode bij Corrine massage, healing of afstandsbehandelingen ontvangen. Corrine heeft een bijzondere weg afgelegd waar in mijn ervaring verdieping zonder woorden op ontspannen manier mogelijk is. Alle behandelingen ervaarde ik als verdiepend en voelde me daarna opgeruimd en ontspannen. De healings gaan zeer diep in bijvoorbeeld vorig leven ervaringen opruimen. Het voelt altijd dat ik echt iets zinnigs heb gedaan.
Harriet F, Amsterdam

Ik kom al jaren naar volle tevredenheid bij Corrine en volg haar naar waar ze ook naar toe gaat. Door haar behandelingen kom ik tot rust. Een aanrader!
Paulien F, Amsterdam

Corrine is zeer ervaren en biedt een hele fijne behandeling aan. Dit op een veilige, schone en comfortabele plek.
Simon van C, Amsterdam

Hele fijne energetische behandelingen gehad bij Corrine, zorgt altijd voor rust en diepe ontspanning.
Nina L, Amsterdam

Ik kan deze praktijk ten zeerste aanbevelen. Ik kom nu al een aantal jaar bij Corrine en na elke energetische behandeling voel ik mij ontspannen, in mijn kracht. Het helpt mij verder in mijn persoonlijke groei. Ik vind Corrine heel proffessioneel, zacht en het voelt heel erg vertrouwd.
Linda S, Amsterdam